Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Emilia Clarke tar farväl av GoT-fansen

Emilia Clarke spelar Daenerys Targaryen i "Game of thrones". Arkivbild.Bild: Jordan Strauss/AP/TT
”Game of thrones”-stjärnan Emilia Clarke har publicerat ett känslofyllt farväl till fansen inför det sista avsnittet av fantasyserien.
”Drakmoder-kapitlet har upptagit hela mitt vuxna liv. Den här kvinnan har upptagit hela mitt hjärta”, skriver Emilia Clarke om sin rollfigur Daenerys Targaryen, i ett inlägg på Instagram.
Den brittiska skådespelaren fick rollen i HBO:s långkörare 2010 och ersatte då Tamzin Merchant, som spelade Daenerys i pilotavsnittet.
”Game of thrones har format mig som kvinna, skådespelare och människa. Jag önskar bara att min älskade far var här nu och kunde se hur långt vi har flugit”, skriver Emilia Clarke.
Hon passade även på att uttrycka sin eviga tacksamhet till de trogna GoT-fansen och publicerade en bild på hela ”Game of thrones”-ensemblen i full kostym. Inlägget har gillats av nära 2,8 miljoner människor.
Det sjätte och sista avsnittet av den åttonde säsongen av ”Game of thrones” sänds den 20 maj på HBO Nordic och Cmore.
Gå till toppen