Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Världens snabbaste allsång kommer tillbaka till Landskrona

Det blir en favorit i repris är Världens snabbaste allsång intar Landskrona i sommar.
– Förra året var en total succé, säger Thomas Jönsson på Landskrona stads kulturförvaltning.

Det var flera tusen på stranden förra året när ”Världens snabbaste allsång” kom på besök. Då med Ola Selmén som frontfigur.Bild: Sven-Erik Svensson
Det var under SM-veckan i somras som Landskronaborna stiftade bekantskap med Världens snabbaste allsång.
Den 3 juli kommer konceptet tillbaka till Lagunen.
– Vi tycker att de är en fantastiskt rolig form av allsång som passar väldigt många. Vi är en programgrupp som tittar på helheten för alla kulturarrangemang och vi känner att med den här allsången når vi ut väldigt väl, säger Thomas Jönsson.
– Den passar också till den här platsen tycker jag.
Förra året var det flera tusen på stranden när Ola Selmén var frontfigur. Den här gången är det Nic Schröder som ska ta ton. Han fick sitt genombrott som sångare i bandet Nic & the Family som är kända för låten ”Hej hej Monika”.
Som skådespelare har Nic Schröder medverkat i filmen Hata Göteborg. Det resulterade i en Guldbaggenominering för Bästa manliga biroll 2007.
– Jag tycker att han är en väldigt bra artist. Det är lite häftigt också och se vad det blir för skillnad, säger Thomas Jönsson.
Nic Schröder kommer ta ton när ”Världens snabbaste allsång” kommer till Landskrona.Bild: Sven-Erik Svensson
Arrangemanget är det största med fri entré som kommunen står bakom.
– Det är ett av våra större arrangemang med fri entré. Jag tror det kan vara rimligt att hoppas på lika mycket folk som i fjol.
Världens snabbaste allsång går av stapeln den 3 juli klockan 19 vid citystranden Lagunen i Landskrona.
Gå till toppen