Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Man i centrala Landskrona misshandlades grovt mitt på dagen

Vid lunchtid på tisdagen misshandlades en man grovt efter att något hänt i en trappuppgång. När polis kom till platsen fanns de två misstänka där.

Det var i centrala Landskrona som misshandeln ägde rum. En patrull skickades till platsen och väl där fanns tre män. En 38-årig man som hade misshandlats och två män, 46 och 64 år, som misstänks har gjort det.
– Det var ett tillhygge involverat i misshandeln, men mer vill jag inte in på, säger Kent Johansson som utreder ärendet hos polisen.
Hur det är med 38-åringen vet han inte. En anmälan om grov misshandel gjordes på platsen och polisen höll också förhör med de misstänka.
– Det är inte riktigt klarlagt vad som har orsakat detta, men det är något internt, säger Kent Johansson.
– De bor i samma hus. Målsäganden hade gått ner till de misstänkta och så hände det något i trapphuset som resulterar i den här grova misshandeln.
Under de närmsta dagarna kommer polisen att hålla fler förhör med det misstänkta för att klargöra vad det var som hände.
Gå till toppen