Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Från simskola till slajmverkstad - här är allt du kan göra i sommar

Sommarlovsprogrammet för Båstads kommun är här. På schemat finns bland annat simskola, pyssel och gosedjursövernattning.

Sommarlovet står på tröskeln, här är ett urval av vad du kan hitta på i Båstad.Bild: Johan Nilsson/TT
I takt med att graderna stiger och pollenhalten ökar kommer vi allt närmre det som alla barn har väntat på - sommarlov!
Men vad ska man göra med all den lediga tid som plötsligt uppstår? Här är ett urval ur kommunens sommarprogram för barn och unga.
Torsdagen 6 juni inleds sommarlovsprogrammet med nationaldagsfirande i Hembygdsparken i Boarp. Det blir allsång, lekar och skattjakt. Sagofen Isadoras föreställning "Kalas Alfons Åberg!" väntar också.
För den musik- och dansintresserade hålls föreställningen Bach in the street måndagen den 17 juni samt 18 juni klockan 13 på Dalmanska tomten i Båstad. Violinfantasten Semmy Stahlhammer och streetdansare Maele Sabuni möts i ett unikt samspel.
En god bok är något som många gärna försjunker i när de är lediga.Bild: Hasse Holmberg/TT
På Kulturskolan i Förslöv anordnas det aktiviteter onsdagar och torsdagar mellan den 19 juni och 4 juli. Aktiviteterna består av teater, musikal och dans. Åldersgrupperna och tidpunkter varierar.
Utöver detta bjuder sommarlovsprogrammet på allt från pyssel och gosedjursövernattning på Båstads bibliotek till dockteater på Kulturhotellet.
Malenbadet anordnar simskola för barn födda 2012 och 2013 under tre perioder fram till den 2 augusti.
Det fullständiga programmet finns på Båstads kommuns hemsida. Där kan du även se vilka aktiviteter som det krävs föranmälan för samt närmare information, dagar och tidpunkter.
Sola och bada är något som hör sommar och ledighet till.Bild: Johan Nilsson / TT
Gå till toppen