Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läsartext: Ett förlorande spel måste alltid bytas ut mot ett vinnande spel

HIF har en acceptabelt bra trupp nu. Men ändå ser vi samma scenario som vi fick genomlida i superettan upprepas i allsvenskan. Det skriver Bengt Rosling. Bilden är från 1-1-matchen mot Falkenberg på Olympia i lördags.Bild: SIMON HASTEGÅRD
Detta är en insändare. Åsikterna är skribentens egna.
Jag tillhör en trogen supporterskara till HIF som led och hoppades på Olympia och framför tv-burken när kampen om en biljett till allsvenskan genomfördes i superettan förra året. Vi var många som trodde på revansch. Vi hade starka förväntningar på en snabb och effektiv vandring tillbaka in i finrummet. Den vandringen blev svårare än vi trott. Märkliga scenförändringar utspelades gång på gång när HIF förvandlade en säker ledning i slutfasen av såväl borta som hemmamatcher till ett hjärtslitande drama som ofta slutade med förlust av 2 poäng och flera gånger med störande onödig förlust av hela matcher.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen