Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

”Game of thrones”-stjärnan på behandlingshem

Kit Harington. Arkivbild.Bild: Joel C Ryan/AP/TT
Kit Harington, som fram till nyligen spelade Jon Snow i ”Game of thrones” har checkat in på ett behandlingshem, uppger en representant för skådespelaren.
”Kit har beslutat sig för att använda den här pausen i sitt schema för att tillbringa lite tid på ett hälsocenter och ta itu med några personliga problem”, säger denne i ett uttalande.
Den 32-årige britten blev en världsstjärna nästan över en natt genom sin roll som den modige men dystre Jon Snow i fantasyserien. Enligt Page Six tog seriens avslut hårt på stjärnan. Han ska ha själv lagt in sig på lyxkliniken Privé-Swiss i Connecticut några veckor före seriens upplösning den 19 maj, och han sägs bli behandlad för stress, utmattning och alkoholproblem.
Tidigare i år berättade Harington för Variety att han haft svårt att hantera kändisskapet som ”Game of thrones” fört med sig.
– Jag kände att jag var tvungen att känna mig som världens mest lyckligt lottade människa, men egentligen var jag väldigt sårbar, sade han då.
Gå till toppen