Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

”Game of thrones”-stjärnan på behandlingshem

Kit Harington. Arkivbild.Bild: Joel C Ryan/AP/TT
Kit Harington, som fram till nyligen spelade Jon Snow i ”Game of thrones” har checkat in på ett behandlingshem, uppger en representant för skådespelaren.
”Kit har beslutat sig för att använda den här pausen i sitt schema för att tillbringa lite tid på ett hälsocenter och ta itu med några personliga problem”, säger denne i ett uttalande.
Den 32-årige britten blev en världsstjärna nästan över en natt genom sin roll som den modige men dystre Jon Snow i fantasyserien. Enligt Page Six tog seriens avslut hårt på stjärnan. Han ska ha själv lagt in sig på lyxkliniken Privé-Swiss i Connecticut några veckor före seriens upplösning den 19 maj, och han sägs bli behandlad för stress, utmattning och alkoholproblem.
Tidigare i år berättade Harington för Variety att han haft svårt att hantera kändisskapet som ”Game of thrones” fört med sig.
– Jag kände att jag var tvungen att känna mig som världens mest lyckligt lottade människa, men egentligen var jag väldigt sårbar, sade han då.
Gå till toppen