Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Skadekaos i Eskils: "Klarar det alldeles utmärkt"

Filip Lundeberg är tillbaka från avstängning, men Eskilsminne får klara sig utan en lång rad spelare i torsdagens hemmamatch mot Oskarshamn.

Mattias Lindström.Bild: LUDVIG THUNMAN
Daniel Bennassar Nilsson är avstängd och på skadelistan finns Niklas Jönsson, Isak Petersson, Mathias Unkuri, Mathias Holtenäs och David Svensson. Dessutom är Philip Petersson ett stort frågetecken eftersom han klev av med ljumsksmärtor mot Lindome i lördags.
Tränaren Mattias Lindström har knappt några renodlade innermittfältare att tillgå.
– Det är en gedigen skadelista, men sånt kan också stärka ett lag. De som har spelat har verkligen tagit chansen, säger Mattias Lindström.
– Nu blir fler personer framträdande, fler tar ansvar. De visar att de vill vara med även när alla är friska. Vi klarar det här alldeles utmärkt.
Eskilsminne har nio poäng på lika många matcher. Oskarshamn, med nordvästskåningarna William Kvist och Oliver Stojanovic Fredin i truppen, kommer från en 5–1-seger mot Lund och har tolv poäng.
– Oskarshamn har hittat formen. Det är ett tungt och organiserat lag med bra spelare. Vi är förberedda och vet vilken typ av match som väntar, säger Mattias Lindström.
Gå till toppen