Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Utvisad mittfältare tillbaka i Eskilsminne

Det kan bli aktuellt med comeback för fler spelare i söndagens bortamatch.

Daniel Bennassar Nilsson är tillbaka efter sin avstängning.Bild: LUDVIG THUNMAN
Efter en tung start på säsongen är trenden tydligt på väg uppåt och med tre raka matcher utan förlust vill Eskilsminne naturligtvis fortsätta sin svit.
– Vändningen senast, när vi gick från 0–2 till 2–2, var ett nytt bevis på vilken fin moral vi har i gänget och även om det här blir svårt går vi alltid för vinst, säger tränaren Mattias Lindström inför söndagens tuffa bortamatch mot serietvåan Skövde.
Stämningen är förstås uppåt, 4–1 mot serieledande Utsikten, 0–0 mot Lindome och 2–2 mot Oskarshamn visar att det finns en kapacitet även i årets Eskilsminne, men nu väntar en ny utmaning.
– Skövde är säsongens överraskning, men de ligger i toppen av en anledning, menar Mattias Lindström. De har inga stjärnor kanske, men vi kommer att få möta ett mycket bra lag, som är stabilt och kraftfullt. Dessutom ska vi klara av några timmars bussresa under matchdagen.
Harlyckangänget har fortfarande en hel del spelare på frånvarolistan, men mittfältaren Daniel Bennassar Nilsson är i alla fall tillbaka efter sin avstängning och det kan bli ytterligare någon comeback. Mathias Unkuri, David Svensson och Filip Lundeberg är på gång igen, men beslut om deras medverkan kan inte tas förrän under söndagen.
– Vi har haft många avbräck den senaste tiden, det har varit lite klipp-och-klistra, men alla som gått in istället har löst det jättebra, tycker Mattias Lindström.
Gå till toppen