Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

BoIS skadebesked inför tuffa bortamatchen

Sumar Almadjed och Jonathan Asp är tillbaka, kanske även Philip Andersson och Linus Olsson. BoIS skadeläge har ljusnat till bortamatchen mot formstarka Ljungskile.

Billy Magnusson.Bild: LUDVIG THUNMAN
Under lördagen tar Landskrona BoIS bussen till Bohuslän där Ljungskile, som inför säsongen tippades ta hem serien, väntar. Efter en svajig start har Ljungskile fyra raka matcher utan förlust och har gått förbi BoIS i tabellen.
BoIS har två raka förluster, 0–2 mot Assyriska och 0–1 mot Kristianstad.
– Vi tycker att prestationerna har varit helt okej, att vi har fått två dåliga resultat och inte gjort mål gör ont men som jag sa till killarna: de är inte sämre nu än för tio dagar sedan då vi var obesegrade, säger tränaren Billy Magnusson.
– Hade vi varit utspelade och känt "vad håller vi på med?" hade det varit något annat. Men där är vi inte. Vi har varit lite svaga i offensiv box och det har varit några tillfälligheter och individuellt misstag som lett till att vi släppt in mål och blivit hårt straffade.
Skadeläget ljusnar. Billy Magnusson räknar med att både Sumar Almadjed och Jonathan Asp är tillbaka i truppen efter några matchers frånvaro. Jacob Ondrejka är på landslagsläger och Kofi Yeboah Addae har problem med ett lår.
Lagkaptenen Philip Andersson kan i bästa fall göra comeback.
– Vi har en liten förhoppning att han kan vara med, men det är nog större sannolikhet att det blir till nästa match, säger Billy Magnusson.
Forwarden Linus Olsson är också ett frågetecken.
– Det kan finnas möjlighet att han är med. Man kan väl säga att det är 50/50, säger Billy Magnusson.
Sedan tidigare saknas Granit Stagova och Alexander Tkacz. Den assisterande tränaren Max Mölder blev uppvisad till läktaren när det hettade till i hemmamötet med Kristianstad.
Han får därmed inte vara med på bänken mot Ljungskile.
– Han fick en lindrig avvisning, jag utgår från att han får vara på läktaren. Vi ska dubbelkolla det, säger Billy Magnusson.
Gå till toppen