Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Carl Stanley kommer till Landskrona

Sommar i Lagunen får i juli besök av en komikertrio. Carl Stanley är känd för den breda massan, men det kommer även två mer okända underhållare.

Bild: Robert Eldrim
"Oslipat" är en av Sveriges främsta stand up-klubbar och fyller sex gånger per år Landskrona teater. 5 juli gästar klubben Sommar i Lagunen.
– Vi har ett väldigt fint samarbete med klubben. Det fina med Oslipat är att de blandar välkända namn och okända talanger, säger Thomas Jönsson, producent på kulturförvaltningen Landskrona stad.
– Vi kände att det hade passat nere på Lagunen i sommar.
Carl Stanley från Helsingborg blev snabbt en av Sveriges mest etablerade komiker. Han hade redan en beundrarskara på Youtube när han gjorde debut som yngsta panelmedlemmen någonsin i Parlamentet.
– Han är känd för Landskronapubliken och kommer ju härifrån trakten. Han har en sådan tajming och känns helt unik i sitt tilltal.
På Lagunen får han sällskap av Emma Hansson Löfgren som är från Malmö och har en bakgrund inom improskådis och sketchkomiker.
– Emma tar många olika typer av uppdrag och har en sorts musikalitet i sin tajming som jag tycker är intressant, säger Thomas Jönsson.
Kommer gör även Tobias Erehed som är känd för att guida publiken i absurda vardagsscenarion.
– Det är en norrlänning med subtilare drag. Det blir en häftigare blandning med de här tre.
En annan grej som Thomas Jönsson lyfter fram är Nell och Draken.
– Det är ett projekt som jag tycker är roligt. Det är två konstnärer som kom till Landskrona från Syrien. De kommer hålla i ett sandkulturprojekt där Landskronaborna får göra sandskulpturer.
2 till 5 juli är det workshops. Men ändå fram till 20 juli kommer det finnas möjligheten att låna redskap att bygga det.
– Det skulle vara roligt om det blev ett levande sandskulpturgalleri.
Gå till toppen