Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Anne-Lie Rydé till Ekeby musikfest

Kanske får publiken på musikfesten segla på ett moln? Ett hett tips är i alla fall att Anne-Lie Rydé sjunger sin hitlåt när hon gästar Ekeby musikfest.

Artisten Anne-Lie Rydé turnerade med Raj Montana band på 1980-talet och fick sitt genombrott med låten ”Segla på ett moln”.Bild: Jessica Gow/TT
På lördag 15 juni är det åter dags för Ekeby musikfest. Då lär huvudnumret bli Anne-Lie Rydés spelning klockan 21.
Anne–Lie Rydé slog igenom dom rockartist på 1980-talet, turnerade med Raj Montana band och gjorde en schlagerskriva på 90-talet. Hon har också tävlat i SVT:s På spåret flera gånger.
Publiken får också höra barnunderhållning med Pidde Pannkaka, The Wendels, Jonas Wernefort och Livekapellet. Musikfesten avslutas av Ekebybandet Farbror Jack. Skromberga musikkår med drillflickor inleder klockan 17. Det finns också öl- och mattält, hoppborg och andra barnaktiviteter. Platsen för musikfesten är vid Ekeby möbler. Arrangör är Ekeby GIF.
Gå till toppen