Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Grannar låter färgerna dansa i Gamla rådhuset

Diana Tholander och Susanne Gullvert bor inte långt från varandra i Bassholma. Nu har de en gemensam utställning i Gamla rådhuset som heter "Färgernas dans".

De närmaste två veckorna har Diana Tholander och Susanne Gullvert en gemensam utställning i Gamla rådhuset som heter "Färgernas dans".Bild: Michael Lundblad
De har skapat en färgsprakande blandning i utställningslokalen.
– Vi jobbar var för sig och med lite olika tekniker. Men vi tycker att det funkar att ställa ut ihop, säger Susanne Gullvert.
Hon målar i akryl men också med "mixed media" och "faux metal".
Medan Diana Tholander också arbetar med akryl, men även med epoxi, en limteknik, och fotomontage.
– Jag har naturen in på knutarna hemma och hittar ständigt fina motiv som jag fotograferar och sedan gör fotomontage av, säger Diana Tholander.
För Diana Tholander är det första gången hon ställer ut i Gamla rådhuset.Bild: Michael Lundblad
Det är hennes första utställning i Gamla rådhuset.
– Visst är det lite spännande, men det ska bli väldigt roligt. Förhoppningsvis kommer det in en del folk som man kan prata med och visa vår konst.
Medan Susanne Gullvert ställt ut i den här lokalen en gång tidigare. I februari 2016 hade hon en utställning tillsammans med mamma Kerstin Gullvert Carlsson och Anita Westphal.
"Färgernas dans" visas i Gamla rådhuset den 12-22 juni. Vernissage är onsdagen den 12 juni klockan 16-19.
Medan Susanne Gullvert var med på en utställning för tre år sedan.Bild: Michael Lundblad
Gå till toppen