Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ny veteranträff på Valhall park – från cyklar till flygplan

Classic summer meet – det är namnet på den nya veteranträffen som Lennart Sjöborg tillsammans med resten av styrelsen drar ihop i sommar. Den 6 juli planeras evenemanget gå av stapeln för första gången och alla fordon med gummihjul är välkomna.

Styrelsen i föreningen Classic summer meet är taggade inför sommarens premiär. Från vänster syns Stanko Mocilnik, jurymedlem under eventet, Ewe Windahl vice ordförande, kassör Marlene Kreutz, ledamot Roland Kreutz och ordförande Lennart Sjöborg.Bild: Niklas Gustavsson
— Jag var med och grundade Lergökarallyt 1993 och var engagerad under flera år. Men senaste tiden har det funnits en efterfrågan på att vi ska engagera oss igen, så då bestämde vi oss för att anordna en träff här i Valhall park, säger Lennart Sjöborg ordförande för eventet som döpts till Classic summer meet.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen