Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Barbados och Prebens Pågar till Åstorps Torparedagar

I slutet av juni är det dags för årets festligheter i Åstorp. Då blir det marknadsknallar, tivoli och musikunderhållning i dagarna tre.

Barbados-sångaren Magnus Carlsson på Malmöfestivalen 2000 – nu kommer gruppen tillsammans med Soundtrip till Åstorp och Torparedagarna.Bild: Rolf Olsson
De tre sista dagarna i juni blir det livfullt i Åstorps centrum och årets arrangemang av Torparedagarna går i traditionens fotspår.
– Det är inget direkt nytt för i år utan som vanligt kommer det runt 150 knallar och så blir det tivoli, öltält och lite musik, säger torpargeneralen Tommy Falkman från Åstorps brottarklubb.
Det är som vanligt Åstorps brottarklubb som är huvudarrangör för folkfesten och årets öltältsvärdar är Upplevelser i världsklass AB.
Den 28 juni börjar tredagarsfesten Torparedagarna i Åstorp. Klockan 18 öppnar öltältet på fredagen med förfest följt av musik med Barbados och Soundtrip fram till klockan 01.
Prebens Pågar uppträder på Torparedagarna.Bild: Jenny Lindén
Dag två, 29 juni, börjar det hända saker redan klockan 9 på morgonen. Då slår marknaden upp dörrarna. Klockan 11 öppnar tivolit och klockan 12 öppnar öltältet. Då blir det kareoke i olika former och kvällen avslutas med Landskrona/Helsingborgsbandet Prebens Pågar.
Tredje och sista dagen börjar klockan 10 med marknad och slutar klockan 17. Däremellan blir det allsång med Håkan Hultberg i öltältet.
Hela arrangemanget är gratis och mer information finns på evenemangets facebooksida.
Gå till toppen