Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Hundar intar Höganäs

Till helgen är det dags för Höganäs hund. Det är brukshundklubbens största evenemang under året och runt 900 startande gör upp i sex olika tävlingsgrenar.

På lördag och söndag är människans bästa vän i fokus i Höganäs. Då arrangerar Höganäs brukshundklubb Höganäs hund och massor av tävlingar väntar.Bild: MATHILDA AHLBERG
På lördag och söndag är det full fart på Höganäs brukshundklubb. Då arrangeras Höganäs hund.
Runt 900 olika deltagare kommer att vara i farten på apellplanerna när sex olika tävlingsgrenar ska avgöras. Under helgen är ett 60-tal olika funktionärer i farten och det blir även försäljning av diverse olika hundattiraljer.
Under lördagen inleds tävlandet vid 09-tiden med bland annat agility. Det blir även exteriörbeskrivning och nationell utställning. Vid 12-tiden genomförs en uppvisning i freestyle och på eftermiddagen väntar tävlingar i bland annat lydnad.
Söndagen är vikt åt tävlingar i rallylydnad. Även vid lunchtid på söndagen blir det freestyleuppvisning innan det är dags för finaltävlingarna vid 13.45-tiden.
Gå till toppen