Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Extra insamling av trädgårdsavfall

NSR satsar på att vid tre tillfällen i sommar erbjuda insamling av trädgårdsavfall i Båstads kommun.

Återvinningscentralen i Svenstad stängde under våren och någon ny har inte kommit på plats i kommunen. Invånarna hänvisas till återvinningscentralen i Ängelholm. Får många innebär det flera extra mil i bilen.
Sommarhalvåret brukar dessutom innebära en hel del trädgårdsarbete som ger upphov till avfall. NSR meddelar att man den 15/6, 21/7 och 25/8 kommer att finnas med sina bilar på nio platser i kommunen för att samla in trädgårdsavfall.
Det som kan lämnas är kvistar och grenar med en maxlängd på en meter, löv, mossa, ogräs och gräsklipp. Den som har abonnemang på trädgårdskärl kan passa på att tömma det en extra gång.
Bilarna kommer vid olika tider att finnas i Båstad, Västra Karup, Grevie, Förslöv, Östra Karup, Hemmeslöv, Torekov, Glimminge plantering och Segelstorps strand.
Gå till toppen