Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Råvaror i toppklass på Mölles gräddhylla

Anrika Grand Hôtel Dahlberg serverar en ljuvlig upplevelse för både öga och gom, men Krogen efterlyser ännu bättre service.

Under 1960-talet drevs Grand Hôtel i Mölle av Arne och Lise Dahlberg, vars dotter Eva Dahlberg nu ansvarar för verksamheten tillsammans med maken David Mills.Bild: Britt-Mari Olsson
Högt uppe på Kullabergs sydvästra sluttning tronar det klassiska gamla badhotellet Grand Hôtel Dahlberg. Den här kvällen vajar flaggorna i vinden som så ofta blåser här vid kusten. I restaurangen sitter redan ett par större sällskap som firar någon eller något. I den angränsande lokalen slår ett brudpar och deras gäster klackarna i taket. Det stora hotellet i Mölle är med sin spektakulära utsikt definitivt en populär lokal för lite mer högtidliga tillställningar.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen