Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Succé för padelläger i Bjuv: ”Alla var trötta men glada”

På lördagen hölls Bjuvs första padelläger för ungdomar i den nybyggda padelhallen. Åtta ungdomar mellan nio och sexton år blev instruerade i den populära sporten av två landslagsjuniorer.

De taggade deltagarna i Bjuvs första padelläger. Eftersom det ”bara” finns två banor i Bjuvs padelhall innebar åtta deltagare att lägret var fullsatt.Bild: Privat
– Målet har varit att ha roligt och umgås. Sen att vi fick chansen att få besök av två landslagsjuniorer var toppen, säger Per Phung, som arrangerade padellägret.
Åtta ungdomar mellan nio och sexton år blev tränade i den populära racketsporten av Olle Andersson och Leo Hylander. Förmiddagen spenderades med diverse övningar i grupper. Sedan tog gänget lunch och ägnade eftermiddagen åt att spela matcher.
– De blev väldigt nöjda. Jag var lite förvånad över att föräldrarna stack efter 15 minuter men allt rullade på. Alla var trötta men glada, så som det ska vara, säger Per Phung.
Bild: Privat
Gå till toppen