Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Klart: Han blir ny klubbdirektör i Rögle

Rögle har hittat en ersättare till Marcus Thuresson. Den 1 augusti tillträder Daniel Koch som ny klubbdirektör.

Rögles Daniel Zaar hälsar på Daniel Koch, som är ny klubbdirektör i Rögle.Bild: Lasse Mauritzson Rögle BK
Det har varit klart en tid att Marcus Thuresson skulle lämna sina uppdrag i Rögle och sedan dess har klubben varit på jakt efter en ersättare. Nu är den jakten över – 46-årige Daniel Koch har rekryterats till posten som klubbdirektör.
– Jag såg min första Röglematch för 40 år sedan och har varit grönvit sedan dess. Jag har följt klubben under alla år oavsett var i världen jag befunnit mig. Det är mycket inspirerande att få en möjlighet att hjälpa till att bygga vidare på det som Marcus och övriga i organisationen startat de senaste åren och jag är tacksam för att Rögles styrelse tror på mig och ger mig den här möjligheten, säger Daniel Koch till Rögles webbplats.
Han är från Billesholm, men flyttade till USA för att gå på college där tidigt. När en axelskada satte stopp för idrottskarriären som tennisspelare återvände han till Sverige och flyttade till Bjuv.
Han kommer närmast från livsmedelsjätten Nestlé och har under 16 år bott i både Schweiz och USA med sin familj. Nu bor Daniel Koch i Ängelholm.
– Jag kommer att gå in med öppna ögon och öron och vara försiktig med att dra några förhastade slutsatser. Jag ser fram emot att få sätta mig ner med Marcus (Thuresson) och övriga i organisationen som jag tycker gjort ett fantastiskt jobb, säger han.
Gå till toppen