Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

OV-veteranen förlänger: "Det är kittlande"

Han har varit i klubben sedan 2009. Nu är det klart att Linus Nileskog förlänger med OV Helsingborg.
– Klubben betyder mycket för mig, säger han.

OV-veteranen Linus Nileskog har förlängt sitt kontrakt med OV Helsingborg.Bild: AVDO BILKANOVIC
Precis som OV-kaptenen Oskar Hansson har nu även Linus Nileskog förlängt med klubben inför återkomsten till Handbollsligan.
– Jag har hela tiden sagt att jag vill vara med på resan att försöka etablera OV i högstaligan. Det lyckades inte förra gången vi gick upp men det är kittlande att försöka göra det igen, säger den 29-årige mittsexan.
– Klubben betyder mycket för mig. Till slut det var ett ganska enkelt beslut.
Linus Nileskog har gjort 220 matcher och 538 mål för OV Helsingborg och är bara 12 matcher ifrån nuvarande rekordhållaren Patrik Larssons 232 matcher för klubben.
– Det trodde jag inte när jag kom från lilla GW Landskrona för många år sedan. Det är bara en bonus och något man är stolt över.
Vad säger du om utmaningen som väntar?
– Det ska bara bli roligt. Hela laget och föreningen vill att vi ska spela i högsta ligan. Det har varit många år i allsvenskan och lite jojo upp och ner, men nu vill vi verkligen visa att vi kan stanna kvar i högsta serien på sikt.
Vad säger du om era chanser?
– Det är mycket som ska klaffa, men alla vill åt samma håll. Sen har vi fått in bra spelare på många positioner och får vi det att fungera tror jag att det kan bli hur bra som helst.
Gå till toppen