Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Eskilsminne ska rida vidare på derby-segern

Efter 2–1 mot Landskrona är det uppåt värre på Harlyckan.Bild: CHRISTOFFER BORG MATTISSON
Derbysegern mot Landskrona ska bli ett lyft och nu ser Eskilsminnes tränare Mattias Lindström fram emot en ny höjdare, mot sitt gamla lag Tvååker.
– Det ska bli roligt och det här kommer perfekt efter derbyt, säger Lindström inför lördagens hemmamatch. Nästan hela laget är kvar, så jag vet vad som väntar. Det blir en kamp från början till slut, till sista svettdroppen, men jag tycker att vi ska vinna det här.
2–1 mot BoIS var en skön trendbrytare och även om Eskilsminne ligger på 15:e plats låter Mattias Lindström lika positiv som vanligt.
– Vi tror fortfarande på det vi gör och vi gnuggar på, så det här måste helt enkelt ge resultat.
Gamle HIF-aren Gustaf Andersson har för övrigt synts till på Harlyckan och Mattias Lindström bekräftar att han hjälper honom:
– Nu vill Marcus Nilsson satsa som spelare och ibland är Erik Edman bortrest, då har Gustaf ställt upp, nån enstaka gång. Men det är inget permanent.
Mattias Lindström betonar annars att han är väldigt nöjd med sitt ledarteam och lyfter gärna fram Thomas Kozma, målvaktstränaren.
– Thomas har inte bara hand om målvakterna, han är en enorm tillgång även i övrigt, säger Mattias Lindström.
När det gäller Marcus Nilsson, som hoppade in mot Landskrona, hade Lindström gärna sett mer av honom redan mot Tvååker.
– Men nu är han tyvärr skadad, så han spelar inte. Det är ett lår som spökar, så vi låter Marcus vila fram till uppehållet, men sedan hoppas jag han kan gå för fullt.
Gå till toppen