Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Högaborg kvar under strecket: "Inte mycket som fungerade"

Hassan Maatouk.Bild: CHRISTOFFER BORG MATTISSON
Division 3 sydvästra Götaland
Högaborg 0
Fjärås 2 (2)
I tisdags vann Högaborg derbyt mot Höganäs med 1–0. Under söndagen blev det 2–0-förlust hemma mot Fjärås och fjolårets division 2-lag är kvar under nedflyttningsstrecket över uppehållet.
– Det är trist. När vi får tillbaka alla spelare vet jag att vi är bättre än vad vi har visat, säger mittfältaren Hassan Maatouk.
Fjärås gjorde tidigt två nickmål mot ett Högaborg som ånyo saknade en mängd spelare. Landskrona BoIS-lånet Joel Sundström kallades in och var med i startelvan.
– Det var en svår match, vi hade inte de bästa förutsättningarna. Vi hade inte så många ordinarie spelare från A-laget och fick ta upp en del från U19. Det var inte mycket som fungerade, säger Hassan Maatouk.
Läs också Högaborgs derbyhjälte vill se annan mentalitet
Förra sommaren återvände 20-åringen till Högaborg från division 2-laget Halmia. I år har Hassan Maatouk gjort ett mål på elva seriematcher.
– Det har gått upp och ner, jag hade större förväntningar. Spelmässigt har det varit rätt så bra men jag har inte fått till poängen som jag trodde att jag skulle få, säger han.
Gå till toppen