Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bygglovet på Brovägen i Nyhamn blir ännu mer försenat

Bygg- och miljönämnden fortsätter att skjuta upp det känsliga beslutet om det omstridda huset på Brovägen i Nyhamnsläge. Beslut skulle fattats av presidiet den här veckan. Men det blir inget beslut förrän i slutet av augusti.

I flera år har det stått ett hus på Brovägen 30B som saknar bygglov vid hamnen i Nyhamnsläge. Tre gånger har kommunens beslut underkänts. Under tiden har det moderna huset i betong blivit något många har en åsikt om.Bild: Björn Lilja
Bygget av ett stort hus i glas och betong nära hamnen i Nyhamnsläge fortsätter att vara en svår nöt för byggpolitikerna att knäcka. Beslutet – som tre gånger rivits upp av länsstyrelsen – skulle egentligen varit klart för länge sen. Bara det här året har det tre gånger lyfts ut från bygg- och miljönämndens möten.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen