Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Fler artister klara för Bjuvsfesten

Prebens Pågar, Albin och Emilia Fredriksson, Sanna Hansson & The Swatchmen och DJ Kaliz. Alla kommer de till Bjuvsfesten i sommar.

De flesta av Prebens pågar, Mattias Lind, Bosse Nilsson, Johan Jonvén och Lars Odeholm.Bild: Elin Jonsson
Prebens Pågar från Landskrona och Helsingborg är ett band med över 1 000 spelningar i bagaget sedan starten 1992. Den mångsidiga repertoaren spänner från sextiotal och framåt, även om tyngdpunkten ligger på det mer nutida.
Det gör att arrangörerna vågar utlova feststämning när bandet kommer till årets Bjuvsfest för att underhålla besökarna. Prebens Pågar spelar på̊ Stora Scenen fredagen den 30 augusti.
Sanna & the Swatchmen spelar på fredagen.Bild: Johan Rastenberger
Lördagen den 31 augusti får Bjuvsfesten fint besök i form av syskonparet Albin och Emilia Fredriksson, bland annat kända för sin medverkan i Talang 2018. ​Storebror Albin Fredriksson har även gästat Supershowen, Allsång på Skansen och Sommarlovsmorgon i SVT.
Albin Fredriksson spelar hela 15 olika instrument, och systern Emilia dansar och sjunger. Syskonen är lokala talanger som lovat bjuda på en show med sång, dans och musik av varierat utbud.
Malmöbaserade Sanna Hansson & The Swatchmen skapar ett excentriskt och intressant sound som får dem att stå ut från mängden.​ Deras egensinniga popmusik har influenser från både rock- och cabaretscenen.
Under sina spelningar förflyttar bandet sin publik till en gammal sliten cabaretklubb. Scenkläderna är inspirerade av det glada 20-talet och gammaldags cirkusstil med hängslen, fjädrar, fransar och tyll. Bandet spelar på Bjuvsfesten fredagen den 30 augusti.
Den framgångsrika DJ-duon KALIZZ, bestående av Jennifer och William Kalizz från Billesholm sällar sig också till Bjuvsfestens uppbåd av artister.​ I mars släpptes EP:n "Life" med fem låtar som beskrivs som är en blandning av modern pop, dansmusik och med en liten touch rock.
Duon spelar på Bjuvsfesten under lördagen.
Gå till toppen