Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

ÖVK värvar talangfull duo

Joel Andersson och Alfred Brink har skrivit på för Örkelljunga.

Duon kommer närmast från RIG Falköping och gjorde nyligen succé på ungdoms-EM i beachvolleyboll där det blev brons. Vi kunde berätta om ÖVK:s intresse för liberon Joel Andersson och passaren Alfred Brink häromdagen och nu är övergångarna klara. De är båda uttagna i bruttotruppen till seniorlandslaget inför höstens samling.
– Det är glädjande och väldigt roligt att två av de största talangerna i svensk herrvolleyboll väljer att representera ÖVK den kommande säsongen. Det visar att vi har något bra och intressant att erbjuda, säger Jörgen Larsson, ny ordförande i ÖVK:s elitsektion i ett pressmeddelande.
Alfred Brink:
– Det är en trevlig klubb med många hårt arbetande människor som verkligen vill klubbens bästa. Om alla pusselbitar faller på plats tror jag vi kan få ett riktigt bra lag den här säsongen.
Gå till toppen