Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Dianas systrar på plats när Archie döptes

Ingen tv-sändning, inga pressfotografer och hemliga gudföräldrar. Inte ens drottningen själv närvarade, hon var upptagen på annat håll. Lördagens kungliga dop i Storbritannien liknade inget annat.

Det officiella dopfotot som hertigen och hertiginnan av Sussex – Archie Harrison Mountbatten-Windsor föräldrar. Från vänster i bakre raden Camilla hertiginnan av Cornwall, prins Charles, Doria Ragland (Meghans mor) Jane Fellows, Sara McCorquodale (systrar till prins Harrys framlidna mor prinsessan Diana) prins William och hans hustru Kate.Bild: Chris Allerton/AP/TT
Det är ingen tvekan om att hertigen och hertiginnan av Sussex – det vill säga brittiske prins Harry och hans hustru Meghan som är föräldrar till två månader gamle Archie Harrison Mountbatten-Windsor – bestämt sig för att hålla sin förstfödde från offentlighetens ljus.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen