Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Norwegian drar in direktflyg mellan Köpenhamn och USA

Lågprisflygbolaget Norwegian har tillkännagivit att man ställer in flygningar till elva USA-destinationer för vintern, skriver Check-in med hänvisning till Norwegian. Bland annat ställs tre rutter från Köpenhamn in.

Norwegian ställer bland annat in tre direktlinjer från Köpenhamn till USA. Det är till destinationerna New York, Los Angeles och Fort Lauderdale.Bild: Johan Nilsson/TT
Totalt är det sex rutter mellan Skandinavien och USA som ställs in under vintersäsongen: Köpenhamn till New York, Los Angeles och Fort Lauderdale. Oslo till Los Angeles och Orlando. Samt Stockholm till New York.
Läs också Norwegians vd lämnar ”Inte en dag för tidigt”
Ytterligare en rutt, den mellan Stockholm och Orlando, ställs in på ”obestämd tid”, uppger Norwegian. Rutten invigdes i oktober i fjol.
Norwegian ställer dessutom in ytterligare fyra rutter mellan Europa och USA över vintern: London till Chicago och Denver, Paris till Bosto samt Rom till Los Angeles.
Rutten mellan London och Las Vegas ställs även den in ”på obestämd tid”.
Gå till toppen