Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Inställt för Otto Wallin

Boxaren Otto Wallin fick inte visa vad han går för. Arkivbild från i fjol.Bild: Henrik Montgomery/TT
Den svenske boxaren Otto Wallins match mot amerikanen BJ Flores blev aldrig av. Timmarna innan de två tungviktarna skulle upp i ringen i Tacoma i Washington, USA, meddelade amerikanens stall att Flores efter en läkarundersökning hade nekats en licens att boxas. Stallet lämnade inga vidare uppgifter om boxarens hälsa.
För 28-årige Wallin blev det ännu en inställd match. Hans kamp mot tyske Agit Kabayel om Europatiteln i tungvikt i februari ställdes in efter att hans tränare blivit misshandlad. Och svenskens nästa match, mot amerikanen Nick Kisner i Atlantic City i april, fick avbrytas efter första ronden. De båda boxarna hade då slagit ihop sina huvuden, vilket ledde till blodvite för båda kombattanterna och domaren bröt sedan matchen utan att utse någon vinnare.
Det finns ännu inga uppgifter om Wallin och Flores kan mötas vid ett senare datum.
Gå till toppen