Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Panda Da Panda till Landskronakarnevalen – här är sista artistsläppet

Idag släppte arrangörerna de sista artistnyheterna inför Landskronakarnevalen den 25-27/7. Här är nyheterna.

Panda Da Panda spelar på Rådhustorget i Landskrona den 27 juli.
I går spelade Panda Da Panda på Bayside i Helsingborg. Idag blev det klart att artisten, låtskrivaren, videokonstnären med mera Thibo Girardon även kommer till Landskronakarnevalen. Panda Da Panda är i sommar aktuell med singeln Spegel tillbaka tillsammans med Joy. Lördagen den 27 juli kommer Panda Da Panda till Rådhustorget.
Men karnevalen inleds redan på torsdagen. Då kommer kritikerrosade The Magnettes till Landskrona. Gruppen debuterade med albumet Ugly Youth 2017. Singeln Young and wild blev den tionde mest spelade svenska låten på Sveriges Radio P3 samma år.
The Magnettes – kända bland annat från TV. Bandet hade huvudrollen i SVT:s serie Min Squad och gjorde musiken till TV4:s TV-serie ”Finaste Familjen”
Dagen efter, på fredagen, blir det besök från Bjuv, syskonparet Albin och Emilia som slog igenom i Talang 2018.
I Kasernplatstältet bjuder Dennis Westerberg med band på bluesjam på fredagen. Till samma tält, samma dag, kommer Lotti och Molly med egna låtar och covers.
– Det är så härligt att så många olika musikstilar är samlade på en och samma karneval. Extra roligt att Panda Da Panda kommer. Det hade varit en dröm att sjunga duett med honom… Om jag inte hade varit tondöv, skriver Anastasia Ivanova, projektledare på Landskronakarnevalen i ett pressmeddelande på lördagen.
Här har vi rapporterat om tidigare artistnyheter:
Gå till toppen