Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Casillas tar plats i Portos ledarstab

Den spanske Porto-målvakten Iker Casillas ansluter till klubbens ledarstab. Arkivbild.Bild: Luis Vieira
Den spanske Porto-målvakten Iker Casillas som drabbades av en hjärtinfarkt under en träning med laget i början av maj ansluter till klubbens ledarstab.
I ett uttalande skriver Porto att Casillas ska vara ”en länk mellan spelarna, tränarna och ledningen” och att den rollen kan komma att byggas ut med tiden.
”Jag kommer att göra något annat än jag gjorde tidigare vilket vara att vara på planen. Jag kommer att göra mitt bästa för att hjälpa mina lagkamrater”, säger 38-årige Casillas till Portos hemsida.
Den förre Real Madrid-målvakten, som bland annat har vunnit tre Champions League-titlar, fem La Liga-titlar och VM-guld med Spanien opererades akut efter hjärtinfarkten. När han fem dagar senare lämnade sjukhuset var han inte säker på hur hans framtid skulle se ut.
Det är ännu inte klart om Casillas kan komma tillbaka mellan stolparna. Hans agent Carlo Cutopia säger till tidningen O Jogo att man avvaktar besked från läkarna.
Gå till toppen