Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Tre gripna för mord på svenskar i Danmark

Ytterligare tre personer har gripits misstänkta för inblandning i dubbelmordet på två svenskar utanför Köpenhamn. Arkivbild från brottsplatsen.Bild: Johan Nilsson/TT
Tre personer har gripits misstänkta för inblandning i dubbelmordet på två svenskar utanför Köpenhamn i juni, skriver Kvällsposten.
De tre har gripits i ett tillslag i södra Stockholm och har kopplingar till en kriminell gruppering i den svenska huvudstaden, enligt tidningens uppgifter.
Det var den 25 juni som två svenskar, 23 respektive 21 år gamla, blev ihjälskjutna i Köpenhamnsförstaden Herlev. Minst tio skott avlossades från automatvapen och pistol och det har rapporterats att morden har kopplingar till uppgörelser mellan kriminella grupper i nordvästra Stockholm.
För lite drygt två veckor sedan häktades en 21-årig man som misstänks ha kopplingar till dubbelmordet, men det har inte offentliggjorts exakt vad misstankarna består i. Han greps vid ett polistillslag i danska Århus.
Gå till toppen