Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Blues och kvällssol lockade på citystranden

På onsdagskvällen fick Landskronabor njuta av hög stämning i kvällssolen på Sommar i lagunen – ackompanjerade av blues- och countrymusik.

Nina Persson Kerr, Otis Kerr, Finley Kerr, Andrew Kerr, Kajsa Johannesson, Greta Johannesson och Lowe Johannesson njöt av väder, slush och öl.Bild: Sven-Erik Svensson
Det var inte bandet Lonesharks blues- och countrytoner som fick kompisgänget med efternamnen Johannesson och Kerr att bege sig till stranden Halvmånen. Efter lite beachvolley var det dags för mat och dryck innanför det halmtäckta staket som avgränsar serveringen på Sommar i lagunen.
– Vi har varit borta och ville passa på innan det är slut, säger Nina Persson Kerr.
Melker Asp, Teo Linnér och Jouline Gustafsson tycker vattenkriget var sommarens bästa på Halvmånen.Bild: Sven-Erik Svensson
Också för Melker Asp, Teo Linnér och Jouline Gustafsson är det en slump att de hamnat intill en blueskonsert. De ligger på solstolar innanför staketet, och har hängt en hel del här i sommar.
Bäst hittills?
– Vattenkriget, säger Jouline Gustafsson, och syftar på aktiviteten tidigare på onsdagen.
Läs också Våt kamp på Lagunens strand
Nicki Musai – här med sonen Leon – har besökt Halvmånen nästan varje dag direkt efter jobbet.Bild: Sven-Erik Svensson
– Allt är bra här. Nästan varje dag har jag gått hit efter jobbet om det varit fint väder, säger Nicki Musai.
Han leker med barnen Leon och Kenza på stranden intill tältet med serveringen. Barnen uppskattade diskot på tisdagen, och Leon filmvisningen i måndags — enligt hans pappa egentligen lite för sent på kvällen. Men det är ju ändå sommarlov.
Framför scenen sitter Staffan Nilsson och Leif Söderholm. Också för dem var det en slump att de fick höra västskånsk blues ikväll – de väntar på solnedgångskonserten Good night sun.
– Det är bra här. Det behöver inte vara så komplicerat, säger Staffan Nilsson.
Staffan Nilsson och Leif Söderholm lyssnar på blues och väntar på solnedgångskonsert.Bild: Sven-Erik Svensson
Lonesharks utgörs av Johan Ek, Anders Levén, Lars Odeholm och Jonas Bylund, med bopålar i Landskrona, Helsingborg och Lund.Bild: Sven-Erik Svensson
Gå till toppen