Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Intensiva dagar på Woodlands golfklubb

Den traditionella tävlingsveckan på nio dagar drar i gång på fredag den 19 juli.

Golfvecka väntar på Woodlands.Bild: Tom Wall
Woodlands tävlingsvecka arrangeras traditionsenligt varje år sedan 1992, även om veckan under åren blivit allt längre. På fredag drar årets upplaga igång och håller sedan på i nio dagar framöver.
– Det blir en tävling varje dag med olika inriktningar, även om olika lagtävlingar som till exempel scramble, foursome och fyrboll/bestboll dominerar, säger Bengt Andersson på Woodlands golfklubb.
I den sistnämnda tävlingen har vinnarna också en chans att kvalificera sig till Volvo World Challenge 2019 som avgörs i Göteborg i september.
– Det är intensiva dagar och det ligger mycket arbete bakom att ordna tävlingar för spelare i alla åldrar, både egna och utifrån, säger Bengt Andersson
Under de flesta av tävlingsdagarna kommer även olika sidotävlingar att arrangeras, samt andra aktiviteter med anknytning till golf. Hela tävlingsveckan avslutas lördagskvällen den 27:e med avslutningsfest för de tävlande och sponsorer.
Gå till toppen