Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Sommaröppet i Norra Vrams prästgård

Botanisera bland böcker, besök museet och kalasa på våfflor. På lördag 20 juli är det sommarkafé i Norra Vrams prästgård.

Tillfälle att njuta av nybakta våfflor ges på lördag i Norra Vrams prästgård.Bild: Anders Berggren
Här finns fika med nygräddade våfflor och nybakt bröd och en miniloppis i den gamla prästgården. Det blir också sång- och musikunderhållning.
Besökarna kan också passa på att titta in i antikvariatet och hembygdsmuseet som också har öppet på lördag. Museet öppnade på nytt i september förra året efter en flytt från prästgårdens vind till stallbyggnaden i parken. Här finns en blandad lokalhistorisk utställning som bland annat berättar om hantverkare, gruvorna och Findusepoken i Bjuv.
Sommarkaféet håller öppet klockan 13–16. De som inte har möjlighet att besöka prästgården på lördag har ännu en chans lördag 3 augusti, då det är dags för säsongens sista kafé.
Gå till toppen