Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Logistikföretag fortsätter öka

Rejäl tillväxt för Dream Logistics under det första halvåret.

Under förra året, det första helåret med verksamhet i Ängelholm, ökade Dream Logistics AB med 84 procent.
Logistikföretaget, med huvudkontor utanför Jönköping och med en anläggning i e-handelsområdet i Norra Varalöv, fortsätter att öka. För 2019 har bolaget lagt en budget på en tillväxt med 30 procent och det verkar gå vägen.
Efter det första halvåret ser man en tillväxt för omsättningen med 38 procent och det är främst anläggningen i Ängelholm som står för ökningen. Dream Logistics omsättning för halvåret hamnade på närmare 75 miljoner kronor.
Enligt Jonas Ahlgren, vd och delägare i aktiebolaget, så är en av anledningarna till ökningen att man arbetar med kunder med kraftig tillväxt.
För tillfället arbetar man med ett 40-tal kunder, e-handelsföretag i skiftande storlek, på anläggningen i Ängelholm.
I ett pressmeddelande skriver Jonas Ahlgren att årets första månader främst har handlat om att se över hela bolaget efter den kraftiga tillväxten 2018.
Man har tillsatt flera nya tjänster på ledande positioner och gjort stora investeringar i automation, något som bolaget kommer fortsätta att göra.
Läs också Dream Logistics drömmer om att dubbla anläggningen i Norra Varalöv
Gå till toppen