Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Sång och samtal i Mariakyrkan i Båstad

Tisdagen den 23 juli klockan 20 väntar sång och samtal med sångerskan Carolina Söderman och låtskrivaren Peter Hallström i Mariakyrkan.

Carolina Söderman möter Peter Hallström i en konsert där sång varvas med samtal i Mariakyrkan i Båstad.
Carolina Söderman möter Peter Hallström i en konsert där sång och samtal varvas i det som beskrivs som en varm, omslutande och underhållande blandning.
Publiken får lyssna till två musikanter som spelar och sjunger tillsammans men också samtalar kring sångerna de framför.
Carolina Söderman är bördig från Bjäre och är sedan snart 15 år tillbaka musiker på heltid. ”Sång & Samtal” är en idé hon burit på i flera år, inspirerad av det gamla SVT-programmet ”Två och en flygel”.
Peter Hallström har som låtskrivare, musiker och körsångare samarbetat med stora delar av den svenska artisteliten. Tre av hans kompositioner har tagit sig in i den svenska folksjälen. Det handlar om ”Håll mitt hjärta”, ”Kärleksvisan” och ”Viskar en bön”.
Tillsammans kommer Carolina och Peter att bjuda på en blandning av Peters egna sånger i unika och nya tolkningar, personliga favoritlåtar från förr som inspirerat dem båda, någon andlig klassiker och något helt oväntat. I husbandet hittar man Janne Andersson på bas och slagverk samt Andreas Lindgren på orgel
Inträde 150 kronor. Biljetter säljs från klockan 19 i vapenhuset.
Peter Hallström sjunger och samtalar med Carolina Söderman.Bild: Tobias Fischer
Gå till toppen