Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

27-årig festivalbesökare i Belgien död

En 27-årig man från Indien föll ihop medvetslös under festivalen Tomorrowland i Boom, Belgien, under fredagen. Mannen fördes till ett sjukhus i Antwerpen, men kunde inte räddas.
I ett pressmeddelande till nyhetsbyrån Belga bekräftar och beklagar festivalens arrangörer dödsfallet. Anledningen till händelsen är dock ännu inte känd.
Ytterligare tre personer togs om hand av sjukhuset efter fredagens festivaldag. En av dem har stannat kvar för vård under lördagen.
Förra året dog två personer under evenemanget, med spår av drogen ecstasy i blodet. Enligt flera källor var dödsfallen dock en kombination av flera faktorer.
Electro-festivalen Tomorrowland lockar under två helger i juli ungefär 400 000 besökare och över 130 artister. Eric Prydz, Steve Aoki och Tiesto är några av årets dragplåster.
Gå till toppen