Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Rånarkvartett jagas i Lund, ”berusad man” utsatt för mordförsök, tre döda vid skottlossning på matfestival i USA, Rosenqvist på pallen i Indycar. Detta hände när du sov.

Skåne

Rånarkvartett jagas i Lund

Upplägget var utstuderat; efter dådet bytte de misstänkta kläder och flydde åt olika håll. Men bytet blev skralt – ”lotter, cigaretter och godis varav en del återfunnits under sökandet”, som polisen uttrycker det.
Läs också Rånarkvartett jagas i Lund
Sverige

”Berusad man” utsatt för mordförsök

Polis larmades under natten till vad som sades vara en berusad man som låg på torget i Hjällbo i nordöstra Göteborg. Men tillkallad patrull konstaterade att mannen var knivskuren, och skickade honom i ambulans till sjukhus.
Läs också ”Berusad man” utsatt för mordförsök

Tre döda vid skottlossning på matfestival

Tre personer har dödats och flera skadats vid en skottlossning under en matfestival i Gilroy, knappt 5 mil sydost om San Jose i Kalifornien.
Läs också Tre döda vid skottlossning på matfestival
Sport

Rosenqvist på pallen i Indycar

Felix Rosenqvist har tagit sin första pallplacering i Indycar. Svensken kom tvåa i Honda Indy 200 i Lexington, Ohio. ”Ett otroligt race”, säger Rosenqvist i ett pressmeddelande.
Läs också Rosenqvist på pallen i Indycar
Gå till toppen