Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Snabbkoll på nattens nyheter

Rånarkvartett jagas i Lund, ”berusad man” utsatt för mordförsök, tre döda vid skottlossning på matfestival i USA, Rosenqvist på pallen i Indycar. Detta hände när du sov.

Skåne

Rånarkvartett jagas i Lund

Upplägget var utstuderat; efter dådet bytte de misstänkta kläder och flydde åt olika håll. Men bytet blev skralt – ”lotter, cigaretter och godis varav en del återfunnits under sökandet”, som polisen uttrycker det.
Läs också Rånarkvartett jagas i Lund
Sverige

”Berusad man” utsatt för mordförsök

Polis larmades under natten till vad som sades vara en berusad man som låg på torget i Hjällbo i nordöstra Göteborg. Men tillkallad patrull konstaterade att mannen var knivskuren, och skickade honom i ambulans till sjukhus.
Läs också ”Berusad man” utsatt för mordförsök

Tre döda vid skottlossning på matfestival

Tre personer har dödats och flera skadats vid en skottlossning under en matfestival i Gilroy, knappt 5 mil sydost om San Jose i Kalifornien.
Läs också Tre döda vid skottlossning på matfestival
Sport

Rosenqvist på pallen i Indycar

Felix Rosenqvist har tagit sin första pallplacering i Indycar. Svensken kom tvåa i Honda Indy 200 i Lexington, Ohio. ”Ett otroligt race”, säger Rosenqvist i ett pressmeddelande.
Läs också Rosenqvist på pallen i Indycar
Gå till toppen