Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ännu fler jubel för de nya ÖVK-arna

Joel Andersson och Alfred Brink (nr 2) har haft många anledningar att jubla den här sommaren.
Succén bara fortsätter för Alfred Brink och Joel Andersson och efter UEM-bronset och sin första seger på den svenska touren inledde de nya ÖVK-arna beach-SM på Tylösand med att spela hem juniorklassen.
– Det har bara flutit på värsta framgångsvågen, vi har askul tillsammans och kör vårt spel och det räcker ju långt tydligen, säger Joel Andersson till volleyboll.se.
JSM-vinnarna tappade ett enda set under turneringens fem matcher, men vände 0–1 till 2–1 i finalen mot Gustav Molin, Sollentuna, och Jonatan Hellvig, Lidingö. Nu laddar Brink/Andersson för seniorernas mästerskap, som avgörs under slutet av veckan, och då får de bland annat mäta sig med Örkelljungas regerande mästare Peter Lundgren och Jakob Wijk Tegenrot, som är på jakt efter sin tredje raka titel.
Alfred Brink representerar Engelholm i beachvolleyboll (Joel Andersson spelar för Norsjö) och två EVS-kompisar har tagit silver på Tylösand. Daniella Åström, ihop med Kajsa Kjellgren från Kristianstad, kom tvåa i U18-klassen och Filippa Brink, som spelar med Isabelle Reffel, Lidingö, förlorade juniorfinalen med 0–2, mot Ewelina Granberg, Iksu, och Sofia Andersson, Norsjö.
Brink/Reffel är också anmälda i seniorklassen, där även Evelina Brink finns med. Evelina ska spela ihop med Jacqueline Sebetovska, Svedala.
Gå till toppen