Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Här är BoIS-spelarens nya klubb

Mittfältaren lämnade BoIS för spel i Högaborg – men nu blir det Ängelholm istället.

Joel Sundström lämnade BoIS, efter en halv säsong, och nu dyker han istället upp i Ängelholm.Bild: MATHILDA AHLBERG
För några veckor sedan blev det klart att Joel Sundström skulle återvända till Högaborg efter en kort sejour i Landskrona – men nu fortsätter den unge mittfältaren istället sin karriär i Ängelholm.
– Vi håller på att sy ihop en lösning, men det kommer att bli så, säger Roar Hansen, tränare och sportchef i ÄFF. Joel är en spännande spelare, som gjort ett bra intryck hos oss.
Det handlar om ett permanent lån, säsongen ut, och samtidigt går ÄFF:s försvarsspelare Adam Sreis motsatt håll. Ängelholm har dessutom tappat Mikael Berglund Bengtsson, som värvades från Eskilsminne inför den här säsongen, men nu avbrutit kontraktet med ÄFF.
– "Micke" har ett chefsjobb som han vill satsa på och han har väl inte fått så mycket speltid hos oss. Så det var han själv som tog initiativet, jag vet inte om han kommer att spela i någon annan klubb.
Ängelholm har för övrigt avverkat sin kvartsfinal i DM, men där blev det förlust mot Torn, efter straffar. Matchen slutade 3–3, efter ÄFF-mål av Niklas Svensson, Emil Rydström och Philip Comnell, förlängningen var mållös och sedan tog Torn hem den avgörande straffläggningen med 4–3.
– 3–3 mot ett division 1-lag, som ligger på den övre halvan, är väl bra. Men jag är ändå besviken, Torn får en man utvisad och det känns som om vi slarvar bort segern. Vi ska inte släppa in tre mål i en sådan här match.
Vi har skrivit om skyttekungen Assad Al Hamlawis provspel hos Schalke 04, men han ska vara tillbaka i Ängelholm till fredagens träning och lördagens omstart i division 2, borta mot Vinberg. Då är även Alexander Engholm tillbaka hos serieledarna, medan det är frågetecken för Josef Getachew.
– Han fick ont i baksidan på träningen i måndags och spelade inte mot Torn, så vi får se hur det blir på lördag, kommenterar Roar Hansen.
Gå till toppen