Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

Sverige

Skottlossning i Karlstad

En person har förts till sjukhus efter en skottlossning genom ett lägenhetsfönster i Karlstad natten till onsdagen, skriver Expressen. Skadeläget är oklart.
Läs också Ny skottlossning genom fönster i Karlstad
Världen

Allvarligt dengueutbrott i Asien

I Bangladesh har fler insjuknat i denguefeber än på 18 år, och i Filippinerna har nationellt denguelarm utlysts efter att antalet fall skjutit i höjden och fler än 450 människor dött hittills i år.
Läs också Historiskt allvarligt dengueutbrott i Asien
Ekonomi

Global oro sänker Asienbörser

Japanska Nikkei 225-index föll på morgonen 0,9 procent medan det bredare Topix-index backade 0,8 procent. Hongkongs Hang Seng-index föll drygt en procent och Shanghais kompositindex var ner 0,3 procent.
Läs också Global oro sänker Asienbörser
Nöje

Nytt avhopp från Woodstock 50

Miley Cyrus är den senaste i raden av artister som hoppar av festivalen Woodstock 50, rapporterar Variety. Efter det att dragplåstren Jay-Z och John Fogerty i förra veckan meddelade att de inte kommer har flera artister dragit sig ur.
Gå till toppen