Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

BoIS-profilen gör comeback: "Ska bli skoj"

Efter ett halvår utan fotboll snörar Mikael Dahlgren på sig skorna igen. Under torsdagen gör han sin första träning med division 5-laget Borstahusen.

Mikael Dahlgren i BoIS-tröjan.Bild: AVDO BILKANOVIC
Landskronasonen Mikael Dahlgren är välkänd i BoIS-kretsar och har även förflutet i Gais och Ängelholm. Inför säsongen 2017 hamnade han i Hittarp, men i vintras lade han skorna på hyllan – tillfälligt.
Nu gör 35-åringen comeback i Borstahusen, som leder division 5 västra.
– Jonas Lindh är tränare där, det är en gammal kompis till mig och han har tjatat. Jag har varit sugen på fotboll och nu passar det hyfsat med division 5. Jag behöver inte träna två, tre och fyra gånger i veckan. Det ska bli skoj att snöra på sig skorna igen, säger Mikael Dahlgren.
Läs också Profilen nära att lägga av: "Min fru blir glad"
Ytterbacken, som i Hittarp spelade en del innermittfältare, gör sin första träning med laget under torsdagen och lär vara med i omstarten hemma mot Furulund den 10 augusti.
– Av det lilla jag har pratat med Jonas Lindh så säger han att Borstahusen är ett bra lag och att det är överraskande bra fotbollsspelare för att vara division 5. That's it, jag har inga förväntningar. Jag gör det för att jag älskar fotboll och för att jag saknar den, sen får jag ta det för vad det är i division 5, säger han.
Flera klubbar från småklubbsserierna har visat intresse för Mikael Dahlgren under året. Hittarp har till exempel velat ha tillbaka honom.
– Det tar mer tid och kraft i Hittarp. Kan jag inte träna så mycket vill jag inte stå i vägen för några andra killar. Där hade jag inte kunnat ge det jag vill, det hade inte känts rätt mot Hittarp att komma och gå, säger han.
Gå till toppen