Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bör HIF ens testa en så meriterad trio?

Det fortsätter hända grejer i HIF-land. I avsnitt 54 av HIF-podden diskuterar Tomas Nilsson och Eric Persson senaste nytt.

Platt fall mot Örebro och fortsatt värvningsjakt. Tomas Nilsson besökte torsdagens HIF-träning och installerade sig sedan i poddstudion tillsammans med Eric Persson.
I avsnitt 54 av HIF-podden avhandlar vi:
* Spelarna som kommit och gått under sommaren och pengarna Rasmus Jönsson tog från egen ficka.
* Martin Olsson och Marcus Olsson tränar med HIF. Vad talar för att de skriver på? Och ska HIF ens nappa?
* Meriterade danske yttermittfältaren Tobias Mikkelsen tränar också med laget och vill flytta hem till Skandinavien. Kompetent spelare, men där finns även många frågor. Stämmer han in i åldersstrukturen som HIF eftersträvar?
* Andreas Granqvist har öppet berättat att han kräver mer av sig själv efter de senaste insatserna. Kaptenen har fått svidande kritik – men kom ihåg att han inte är en robot.
* Vad hände egentligen mot Örebro?
* Två nya målvakter, erfarne Anders Lindegaard och oprövade Alexander Nilsson. Är det en målvaktskonstellation att lita på? Och hur jobbar klubben med Ian Pettersson?
* Så startar HIF mot Falkenberg.
Gå till toppen