Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bröderna Olsson tränar med HIF

Landslagsmeriterade Högaborgstvillingarna visar upp sig på Olympiafältet.

Två bröder snart i samma lag igen?Bild: PAUL CURRIE
Det är inte två okända 31-åriga bröder, som enligt uppgift till tidningen i dag kommer att träna med HIF. Högaborgsfostrade tvillingarna Martin och Marcus Olsson kommer under torsdagen att drillas under Högaborgsfostrade Henrik Larsson i HIF.
Martin Olsson lämnade moderklubben Högaborg som 18-åring för utlandet och har över 200 matcher på de brittiska öarna där han har representerat Blackburn, Norwich och Swansea.
Han är också den av bröderna som har de största fotbollsmässiga meriterna med 47 A-lagsmatcher på sitt cv och framträdanden i såväl EM som VM för den svenska landslaget.
Tvillingbrorsan Marcus lämnade också Högaborg för en högre liga då han som 20-åring skrev på för Halmstad. Därefter blev det England även för honom. Först Blackburn och sedan Derby County.
Bägge bröderna är sedan i våras kontraktslösa.
Även den danske yttermittfältaren Tobias Mikkelsen kommer att delta i HIF:s A-lagsträning under torsdagen. 32-åringen är klubblös efter att ha lämnat australiska Brisbane Roar.
Gå till toppen