Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Fler artister som kommer till årets Bjuvsfest

Nytt artistsläpp för Bjuvsfesten har gjorts. Pökerz, Edina Ajetovic och Billesholm Big Band är några av de som dyker upp i slutet av augusti.

Pökerz kallar sig tributebandet som hyllar tv-karaktärerna Ronny och Ragge. Det bjuds på polisonger, gällivarehäng, jeansväst, brylcreem och ett galet röj. Pökerz spelar på Tältscenen fredagen den 30 augusti.
Samma dag spelar stjärnskottet Edina Ajetovic på Plattan. Musik med mycket känslor och med inspiration från livet utlovas.
Fredagen den 30 augusti är också dagen då Bjuvs Musikkår och Skromberga Blåsorkester bjuder på en gemensam konsert med blandad repertoar i Folketshusparken .
Billesholm Big Band spelar på den stora scenen lördagen den 31 augusti. Bandet, som har varit verksamt i 40 år, har en repertoar som spänner över flera decenniers storbandsepoker.
Billesholms Musikkår och drillgrupps skapar en ultimat festivalstämning med sin festparad lördagen den 31 augusti.
I år finns den lokala radiostationen Hitcity Öresund på plats under Bjuvsfesten. Kanalen är en lokal, världsomspännande radio, som har fokus på den senaste musiken blandat med klassikerna från 90-talet.
Vidare är både barn och vuxna välkomna att skaka på sina fjädrar tillsammans med DJ Gåsen. På Bjuvsfesten blir det barndisco för de minsta med dansvänliga låtar. De lite äldre kan glädja sig åt Flashback-setet, där det bjuds på en nostalgisk stund med låtar som alla kan.
Gå till toppen