Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Wallin: ”Väntat sedan jag var liten grabb”

Otto Wallin. Arkivbild.Bild: Jessica Gow/TT
Otto Wallin bekräftar att supermatchen är nära. För SVT berättar den svenske boxaren att inga kontrakt är påskrivna, men att den planerade fajten mot superstjärnan och tidigare världsmästaren Tyson Fury ser ut att bli av.
– Jag väntar på en uppdatering på läget. Jag kan bekräfta att vi är i djupa förhandlingar. Nu hoppas jag bara att vi kan enas om det sista men det är jag säker på att vi ska klara av, säger Wallin.
I går uppgav amerikanska medier att fajten ska gå i Las Vegas den 14 september.
Enligt Wallin är varken plats eller datum bekräftat. Tungviktaren, som är obesegrad som proffs med 20 segrar, fick höra om matchen för en vecka sedan och tog det då ”med en klackspark”.
– Fury kommer naturligtvis vara storfavorit att vinna men det känns skönt att inte ha någon press på mig över huvud taget. Jag har väntat sedan jag var en liten grabb på en sådan här chans och jag är redo för det här. Alla kan förlora och det kan hända när som helst, säger Wallin.
Tyson Fury är obesegrad efter 29 matcher, varav 28 segrar.
Gå till toppen