Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Vi livesänder första träningen och tre träningsmatcher

I kväll börjar hockeysäsongen. HD livesänder både Rögles första ispass – och tre träningsmatcher i Köln.

Ispremiären i Ängelholm 2018.Bild: LUDVIG THUNMAN
Klockan 18.00 i kväll går startskottet för hockeysäsongen 2019/20 när Rögle genomför sin första isträning. Ett par tusen supportrar brukar dyka upp och så blir säkert fallet i kväll också.
Även vi på HD-sporten är redo för den nya säsongen och nu kan vi avslöja några goda nyheter. För det första livesänder vi kvällens ispremiär på hd.se. Klockan 17.55 blir det ett kort uppsnack med HD-sportens Linus Ahlin och Daniel Rooth, sen börjar presentationen av spelarna 18.00. Träningspasset som följer kommer sedan att sändas okommenterat.
Mer nyheter: vi kommer att storsatsa på Rögles träningsläger i Köln nästa vecka. Vi har säkrat sändningsrättigheterna för alla tre matcher där nere: mot Graz 99ers på torsdagen, mot SCL Tigers på lördagen och Köln på söndagen.
– Det är en lång och viktig tradition för oss att ha en nära bevakning av Rögle, inte minst under försäsongen. Vi vill vara det mediehus som har den närmaste och mest professionella bevakningen av klubben, säger HD:s redaktionschef Marcus Ekdahl.
Både kvällens livesändning och de tre träningsmatcherna i Köln kommer att sändas utan extra kostnad för våra premiumkunder.
– Vi märker hela tiden att intresset för Rögle är oerhört stort och den här säsongen känns hetare än på många år. Vi vill också ge våra prenumeranter så mycket som möjligt för pengarna, därför känns det roligt att kunna erbjuda de här sändningarna, säger Marcus Ekdahl.
Lägret i Köln kommer – precis som i fjol – att bevakas på plats av Daniel Rooth och Linus Ahlin. I år får de sällskap av Björn Lilja, som ska sköta kameror och teknik.
– Det blir en enkameraproduktion som Björn står för. Linus kommer att kommentera matcherna och Daniel sitter med som expert, säger Marcus Ekdahl.
Förutom matcherna i Köln kommer HD-sporten att bjuda på studio-tv, nyhetsartiklar, krönikor och poddavsnitt. Dessutom planerar vi för ännu en upplaga av Nedsläpp, kvällen då vi frågar ut spelare och ledare inför publik i Catena arena. Där är datum nu spikat – boka in onsdagen den 11 september.
Vi står rustade inför en het hockeysäsong, redo att bevaka varje steg Rögle tar.
Häng med oss!
Gå till toppen