Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Min mening: Gärna Danne Stråhed – på Rådhustorget

Vi hoppas verkligen att Danne kommer tillbaka nästa år och då lirar på Rådhustorget, tycker insändarskribenterna.

Vi har kunnat läsa om "fiasko-placeringen" av Danne Stråheds framträde på LA Karnevalen här i HD.
Som ”gammal La-bo” vill jag bara understryka detta faktum. Vårt sällskap var själva på plats och kunde inte komma in eller höra något, på det sätt som man förväntar sig att kunna göra. Vi blev mycket besvikna och så här får det inte gå till.
Sen var det bra av er HD att man i torsdagens tidning även kunde få läsa om Dannes egna synpunkter och uppfattning om kvällen. Han säger det som många av oss som var där också uppfattade. Men det var tyvärr inte första gången som LA-Karnevalen gör misstag som detta.
På Karnevalen 2018 placerades Prebens Pågar i detta tält. Denna kväll regnade det dessutom vilket gjorde att trycket på att komma in var ännu större än normalt. Vi var där även då och kunde inte se eller lyssna på pågarna. Vi gick då istället till serveringstältet på Rådhustorget där man utan några problem fick plats. Vi kunde där också se att "artisten" som spelade gjorde det i stort sett för ett tomt torg. Men detta året kunde vi igen se Prebens Pågar igen på ett fullt Rådhustorg och det tackar vi för.
Kan det vara som så att de nuvarande ansvariga för LA Karnevalen inte har någon koll på, vad folk vill lyssna och se på? Att de artister som LA Karnevalen anser "kreddiga" & populära”, inte alltid stämmer överens med, vad många andra i Landskrona tycker?
Vi hoppas verkligen att Danne kommer tillbaka nästa år och då lirar på Rådhustorget, gärna samma kväll som Prebens Pågar, då har ni ett garanterat fullt dansade och sjungande torg.
Med vänliga hälsningar Per & Jeanette
Gå till toppen