Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Sent mål förstörde lyckan för BoIS: "En besvikelse"

Ett sent kvitteringsmål förstörde lyckan mot tabellettan. Istället fick BoIS nöja sig med ytterligare en oavgjord match.
– Jag tycker att vi är klasser bättre än Ljungskile, säger Linus Olsson.

Linus Olsson.Bild: CHRISTOFFER BORG MATTISSON
Division 1 Södra
Landskrona 1 (1)
Ljungskile 1 (0)
Under söndagen tog Landskrona BoIS emot serieettan Ljungskile hemma på Landskrona IP.
– Nu i efterhand är det en besvikelse. Det kändes som vi gjorde en helt okej första halvlek framför allt spelmässigt och har lite chanser att göra 2-0. Men visst, de har också chanser och vi släpper till lite för enkla misstag emellanåt. Totalt sätt är vi ändå hyfsat nöjda med första halvlek, säger Linus Olsson.
Det var just Linus Olsson som inledde målskyttet. I matchminut 40 fick BoIS en hörna som Jonathan Asp slog in och anfallaren förvaltade på volley.
– Det var skönt. Han hittade mig precis där jag skulle vara, jag drog till på volley och den satt. Vi har haft lite tufft, vi anfallare, att sätta dit bollen så förhoppningsvis lossnar det lite nu, säger Linus Olsson.
Hemmalaget gick till pausvila med 1-0 i bagaget och höll sedan det fram till den 83 minuten då Linus Dahl kvitterade genom att nicka in en hörna.
– I andra tycker jag att vi blir avvaktande och de tar över lite mer. Samtidigt känner vi ändå att vi har hyfsad koll på det, så det känns som en besvikelse att tappa 1-0, säger Linus Olsson som inte var särskilt imponerad över tabellettan.
– De där topplagen är inte jättebra spelmässigt. Jag tycker att vi är klasser bättre än Ljungskile. Men de har tagit sina poäng och det ska de ha cred för.
Landskrona BoIS är det lag i serien som har släppt in minst antal mål med sina femton mål på arton spelade matcher. Hemligheten - att jobba som ett lag.
– Vi jobbar allihop som en enhet. Vi springer otroligt mycket för varandra. Alla jobbar i försvaret och det är ingen som fuskar.
BoIS har nu inlett höstsäsongen med två oavgjorda matcher, något som Linus Olsson inte är nöjd med.
– Vi ska fortsätta med det vi gör och förhoppningsvis lossnar det redan nästa vecka och trepoängarna börjar rulla in. Vi har lite för många oavgjorda. Det hade varit skönt att få lite treor nu på raden, vilket jag tycker vi har varit förtjänta av i de flesta matcher vi har spelat.
Gå till toppen