Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ingen final vid SM för Engelholmsrevyn

Det blev ingen final för Engelholmsrevyn när revy-SM avgjordes i Östersund.

Nicole Månsson och hennes revykamrater i Engelholmsrevyn nådde inte enda fram vid revy-SM som avgjordes i Östersund.Bild: Niklas Gustavsson
I kategorin Dans och rytm var numret Skräckkabinettet från årets revy uttaget.
Engelholmsrevyn var med i semifinalen, men gick inte vidare till finalen där fem nummer gjorde upp om SM-titeln som i den här kategorin gick till numret Olika bud från Iggesundsrevyn.
– Vi är mycket stolta och glada över att vi blev uttagna till semifinalen. Där gjorde vi vad vi kunde, men det gick inte hela vägen och de som vann var väldigt bra, säger Nicole Månsson, en av de fem kvinnorna som deltog i Skräckkabinettet.
Men hon menar att det är oerhört givande att vara med och träffa andra människor från hela landet som på olika sätt sysslar med revy.
– Det är inte bara tävlingen, utan det är också en hel del seminarier och workshops. Dessutom är det sociala minglet oerhört viktigt. Man får idéer och blir verkligen inspirerad att fortsätta arbetet inför nästa revy, säger Nicole Månsson.
I slutet av augusti träffas revygänget ett veckoslut för att spåna vidare på hur nästa års revy ska bli.
– Vi hoppas naturligtvis att det ska bli en ännu bättra revy som publiken gillar. Förhoppningsvis ska vi få med något nummer till nästa års revy-SM, som avgörs i augusti 2020 i Karlskrona, säger Nicole Månsson.
Lennart Jensen, mannen bakom Helsingborgsrevyn, tilldelades ett av de finaste revypriser man kan få: Powels penna.
Gå till toppen